21 Aralık 2007 Cuma

MARİNE EDİLMİŞ TAVUK GÖĞSÜ

2 tavuk göğüsü

marinesi için:
1 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 çay kaşığı köri
karabiber ve pul biber
3 yemek kaşığı sıvıyağ
iki büyük diş sarımsak(ezilmiş)

tavuk göğüslerini büyük parçalar halinde doğruyoruz.bir kapta marine malzemelerini iyice karıştırıp tavuk etlerini ekliyoruz.bir gece buzdolabında dinlendirip yağsız tavada kavuruyoruz.

4 yorum:

  1. Merhabalar,kurban bayramini yürekten kutlar ve daha nice mutlu bayramlari sevdiklerinle karsilamani dilerim canim.

    YanıtlaSil
  2. ziyaretin ve yorum için teşkr ederim canım...
    bu tabağı ben alıyorum sen yenisini koy:)) nefis olmuş ellerine sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  3. mmmh tavuk gögüsü ile yapilan yemekleri cok severim
    cok lezzetli olmus
    ellerine saglik

    YanıtlaSil
  4. Canim, hmmm, nefis ve lezzetli bir tabak hazirlamissin, üzerinde sevdigim hersey var, ellerine saglik canim. Iyi pazarlar.

    Selamlar ve öptüm..

    YanıtlaSil