27 Ocak 2008 Pazar

FIRINDA BALIK


Dün Denizimin(eşimin) tuttuğu balıkları bu şekilde değerlendirdim ben çuprayla yaptım ve enfess oldu.siz istediğiniz balıkla deneyebilirsiniz çok lezzetli oluyor.

aliminyum folyo üzerine roka,onun üzerine balık koyuyorsunuz.en üste ince dilimlenmiş havuç ve taze soğan yerleştiriyorsunuz.defne yaprağı ve tane karabiber ekledikten sonra üzerine zeytinyağı gezdiriyoruz.aliminyum folyoyla balığın üzerinide kapatıp kenarlarını sıkıca kıvırıp paket yapıyoruz.her balığı ayrı paketliyoruz.sonra doğru fırına.

18 yorum:

  1. selam..eline saglık arkadaşım balık süper...bende bugun haftasonu nedeniyle balık yapacagım:))))iyi tatiller...sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  2. Muhteşem bir lezzet!Bayılırım balığa:)
    Ellerine sağlık canım,hayırlı pazarlar

    YanıtlaSil
  3. Ezgicim, ne güzel süslemişsin balığı, siz karı koca marifetlisiniz belliki :))
    Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Ezgi'ciğim, gelirim vallahi:)) Balığı kaçırmam, hem de taze taze tutulmuş:))

    Ellerine sağlık canım,

    Sevgiler....

    YanıtlaSil
  5. canisi günaydin
    bu balik enfes olmus ya ellerine saglik bana da versene bir tane baligi temizlemeyi sevmem ama yemesine bayilirim damali kek enfes ama biraz beklemen lazim iyi pazarlar öptüm

    YanıtlaSil
  6. ezgimmm bebişim ellerine sağlıkk balık en sevdiğim lezzetlerdendir sevgilerimle yeavrım

    YanıtlaSil
  7. mmmm mis gibi harika ellerine sağlık canım sevgiler

    YanıtlaSil
  8. geldim, geldim, sen cagirirsinda ben gelmezmiyim
    cok lezzetli olmus
    ellerine saglik

    YanıtlaSil
  9. Ezgicim balık çok güzel olmuştur eminim. Eşin tuttuğu için sana daha da bir lezzetli gelmiştir. Eşinden Denizim diye bahsetmen çok hoşuma gitti. Mutluluğunuz daim olsun. İyi pazarlar diliyorum.

    YanıtlaSil
  10. ellerine sağlık canım harika görünüyor ize afiyet olsun öptüm bay

    YanıtlaSil
  11. Ezgim ne güzel görünüyor canim,ellerine saglik.Ayrica merak ettim,sarkici Meyranin yemek sitesimi var?Balik yiyip balik gibi olalim canim;)Ellerine saglik hamarat kiz Ezgi.Saygilarimi sundum sana vede iyi pazarlar diliyorum canim.

    YanıtlaSil
  12. Canimcim,
    balik cok güzel görünüyor, senin de süslemelerinle birlikte daha bir civil civil geldi bana, ellerine saglik diyorum.

    Tabii ki, esinin hakkini vermek lazim, madem ki kendisi tuttu bu baliklari onun da emeklerine saglik diyelim unutmadan.

    Selamlar canim ve güzel bir pazar diliyorum..

    YanıtlaSil
  13. nefisss,çok şık bir yemek olmuş...tadı eminim harika olmuştur...masada duruşu yeter:)ellerine sağlık canımcım...aşağıdaki elmalı beliş çok nefis görünüyor...hepsi güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  14. canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor

    sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  15. Blog mansette gel gel bailga gel dedigini duyunca hemen geldim,baligi cok severim ,nefis olmus firinda olunca fazla kokmuyorda eline saglik tatli Ezgi,cok tatli cikmissin resimde.

    YanıtlaSil
  16. Ellerine sağlık......

    nefis gözüküyor......

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  17. ezgicim fırında balık harika oluyor bilirim. ellerine sağlık bende beklerim . gelirsen sevinirim.

    YanıtlaSil
  18. Fırında çipurayı yaptım ve enfes olduu,teşekkürler balım bu güzel tarif için :))

    YanıtlaSil