19 Mayıs 2008 Pazartesi

ELMA DİLİMLİ PATATES

5-6 adet taze patatesi iyice ovarak yıkıyoruz ve kabuklarını soymadan kalınca dilimleyip kızartıyoruz.sıcak servis yapıyoruz.

5 yorum:

  1. Ezgicim çok severim patatesi üstüne birde süzme yoğurt ohh nefis olur ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. canımmm süper..ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  3. Ezgicigim,hizina yetisemiyorum.Hangi arada bu kadar seyi yetistirebiliyorsun?Ellerine saglik,sevgiyle ve dostca kal..

    YanıtlaSil
  4. hım hımmm(şey gibi oldu bebelac reklam müziği gibi söledim):)çok güzel ve ben bunu hiç denemedim:)ama tad olarak denedim denebilir.ödemiş patatesleri var çok ufak onlarda kabuklarını hiç soymadan ve doğramadan bütün olarak kızartılıyor.o şekilde yaparız bizde ama büyükleri de kabuklu yiyebilyomuşuz demekkin.öğrendiğim iyi oldu.ellerine kollarına sağlık:)

    YanıtlaSil
  5. hmmm işte bu tam bana göre.kızartma yapmadan patatesleri baharatlarla karıştırıp üzerine azıcık zeytinyağı döküp fırın kağıdı serilmiş tepsiye koy ve bir de öyle dene bak.çıtır çıtır harika oluyor hem de daha hafif.
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil