1 kg ağırlığındaki mezgiti filetosuna ayırıyoruz.bir kasede 1 tatlı kaşığı un,1 çorba kaşığı galeta unu ve biraz tuzu harmanlıyoruz.başka bir kaseye 1 yumurtayı kırıp çatal yardımıyla çırpıyruz.tavada sıvıyağı kızdırıp,mezgit filetoyu önce yumurtaya sonra galeta unlu karışımımıza bulayıp arkalı önlü kızartıyoruz.
ben pınarın mezgit filetosunu kullandım.içerisinde galeta unlu karışımda bulunmaktadır.çok pratik olduğu için acil zamanlarınızın kurtarıcısı olabilir.
canım ben mezgiti cok severim, aynen böyle yapıyorum ve gercekten cok güzel oluyor...ellerine sağlık
YanıtlaSilsevgiler
Harika olmus, ellerine saglik canim. Iyi pazarlar.
YanıtlaSilEzgi'ciğim,
YanıtlaSilHer gün pratik yeni şeyler çıkıyor değil mi?
SEVGİLEEEER
canımm ezgiciimm çok lezzetlidir eminim..ellerine sağlık sevgiler
YanıtlaSilEzgi'ciğimmm,
YanıtlaSilBazen diyorum neden bu kadar uğraşıyoruz, herşeyin hazırı var diye ama evde yapılanın lezzeti bir başka oluyor..
Sımsıcak sevgiler, öptümmm....
Ezgicim
YanıtlaSilHoşgeldin
Mezgit nefiss görünüyor
sevgiyle kal
hoş geldin Ezgicim,nasıl geçti tatilin,umarım eğlenmişindir...mezgite bayılırım ,ellerine sağlık canım...sevgiler
YanıtlaSilhoş geldin ezgicim umarı tatilde bol bol dinlenmişsindir ellerine sağlık
YanıtlaSilhoşgeldin canım mezgit süper ellerine sağlık
YanıtlaSilBenim arkadasim gelmis ne guzel seyler eklemis bile.Hosgeldin.
YanıtlaSilellerine saglik canim.
YanıtlaSilBizde cok severiz hazir mezgiti.
Maskelerini yazdim.Uygulayacagim.
selamlar.