8 Haziran 2008 Pazar

ÇITIR MEZGİT

1 kg ağırlığındaki mezgiti filetosuna ayırıyoruz.bir kasede 1 tatlı kaşığı un,1 çorba kaşığı galeta unu ve biraz tuzu harmanlıyoruz.başka bir kaseye 1 yumurtayı kırıp çatal yardımıyla çırpıyruz.
tavada sıvıyağı kızdırıp,mezgit filetoyu önce yumurtaya sonra galeta unlu karışımımıza bulayıp arkalı önlü kızartıyoruz.
ben pınarın mezgit filetosunu kullandım.içerisinde galeta unlu karışımda bulunmaktadır.çok pratik olduğu için acil zamanlarınızın kurtarıcısı olabilir.

11 yorum:

  1. canım ben mezgiti cok severim, aynen böyle yapıyorum ve gercekten cok güzel oluyor...ellerine sağlık


    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Harika olmus, ellerine saglik canim. Iyi pazarlar.

    YanıtlaSil
  3. Ezgi'ciğim,
    Her gün pratik yeni şeyler çıkıyor değil mi?
    SEVGİLEEEER

    YanıtlaSil
  4. canımm ezgiciimm çok lezzetlidir eminim..ellerine sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Ezgi'ciğimmm,

    Bazen diyorum neden bu kadar uğraşıyoruz, herşeyin hazırı var diye ama evde yapılanın lezzeti bir başka oluyor..

    Sımsıcak sevgiler, öptümmm....

    YanıtlaSil
  6. Ezgicim
    Hoşgeldin
    Mezgit nefiss görünüyor
    sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  7. hoş geldin Ezgicim,nasıl geçti tatilin,umarım eğlenmişindir...mezgite bayılırım ,ellerine sağlık canım...sevgiler

    YanıtlaSil
  8. hoş geldin ezgicim umarı tatilde bol bol dinlenmişsindir ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  9. hoşgeldin canım mezgit süper ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  10. Benim arkadasim gelmis ne guzel seyler eklemis bile.Hosgeldin.

    YanıtlaSil
  11. ellerine saglik canim.
    Bizde cok severiz hazir mezgiti.
    Maskelerini yazdim.Uygulayacagim.
    selamlar.

    YanıtlaSil