çok pratik ve çooooooook lezzetli...milföy hamurlarını oda sıcaklığında buzlarının çözülmesi için 15-20 dk. bekletiyoruz.
her bir milföy hamurunun üst kısmına ketçap sürüyoruz.üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpiyoruz.kaşar peynirinin üzerinede istediğimiz pizzalık malzemeleri ekleyip(ben sucuk,sosis,domates,biber,zeytin ve mısır taneleri kullandım)
yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine aralarında boşluk kalacak sekilde diziyoruz.önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişiriyoruz.sıcak servis yapıyoruz.
Çok pratik ama çok şık ve lezzetli şeyler yapıyosun.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım
ne güzel şipşak pizza ellerine sağlık Ezgi'cim
YanıtlaSilbencede harika bir pizza
YanıtlaSilgece gece olsa bir tane yesek ne güzel olurdu değil mi?
ama dikkat etmem lazım yediklerime orasıda var:)
harika olmuş , ellerine sağlık
YanıtlaSilsevgilerimle
milföyleri biraz merdaneyle inceltmemiz gerekmiyormu. kabaran bir hamur ya.... resimde de çok güzel görünüyor ellerine sağlık
YanıtlaSilsevgili zuzu72 öncelikle ziyaretin ve yorumun için tesekkür ederim.kesinlikle milföy hamurunu inceltmeye gerek yok emin ol ki kalınlığı tam oluyor mutlaka denemeni öneririm gerçekten çok leziz ve pratik bir lezzet sıcacık sevgiler
YanıtlaSilMerhaba Ezgi! Bu cok güzel bir fikir gercekten. Bizimle paylastigin icin tesekkurler.
YanıtlaSilMilföyle pizza yapmayi hiç düsünemedim, denicem mutlaka severim böyle pratik seyleri :)) Ellerine saglik tarifin içinnn
YanıtlaSilezgicim bu tarifi cuma akşamı haftasonu için değişik bir kahvaltı rarifi ararken buldum ve hemen ertesi günü yaptım,mmm bayıldık hem çok şık hem pratik hemde tadı nefiss:))ben fırında daha çok beklettim kırmızımsı oldu kaşarlar falan, seninki daha beyaz,bu şekilde beyazken fırından çatalla batırdığımda milföyler hamurumsu gibiydi ama çok bekletincede kaşarlar fazla kızarmıştı,acaba bir püf noktasımı var nekadar süre bekletelim fırında?
YanıtlaSilgülşencim beğenmiş olmana çok sevindim canım.
YanıtlaSilcanım aslında bir püf noktası yok acaba kaşarın miktarıyla alakalı olabilirmi ki canım.çünkü farkındaysan benimkininde kaşarları az olan kenarları daha çok kızarmış görünüyor ama kaşarı daha bol olan orta kısmı daha beyaz.
birde fırının üst raflarında pişirmiş olabilirmisin,bu şekilde üzeri daha çok kızarır. birde bunları dikkate alarak dene bakalım canım
kocaman sevgiler
mutlaka deneyeceğim hem kolay hemde lezzetli bir tarife benziyor teşekkürler
YanıtlaSilpizza süper görünüyor yeni evliyim ve mutfakda sıfırım :))) yarın kahvaltıya misfirlerim var ve bunu denicem eminim süper olucak eline sağlık ezgi
YanıtlaSilellerine sağlık ezgiii bu süper fikir...
YanıtlaSil