30 Kasım 2008 Pazar

AVAKADO DOLMASI



yumuşamış avakadoyu boylamasına 2'ye bölüyoruz.içini oyuyoruz.bir kasede avakadonun içi,haşlanmış 1 adet yumurta,1 çorba kaşığı tuz,bir kaç damla limon suyu ve tuzu iyice eziyoruz.avakadonun kesesine doldurup servis yapıyoruz.dilersek üzerine bir miktar kırmızı tozbiber serpebiliriz.

4 yorum:

  1. Çok lezzetli görünüyor canım,ellerine sağlık.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık sunum harika sevgiler

    YanıtlaSil
  3. merhaba ezgi..aydın da olmana sevindim..umarım birgün biryerlerde karşılaşırız canım...
    çok marifetlisin maşallah..çok lezzetlilerdir eminim...bu arada evin çok güzelmiş canım..blogunda çok eğlenceli...

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık...
    Avakado zeytinyağ-limon-karabiber ile salata yapılınca da çok lezzetli oluyor tavsiye ederim.

    YanıtlaSil