

yumuşamış avakadoyu boylamasına 2'ye bölüyoruz.içini oyuyoruz.bir kasede avakadonun içi,haşlanmış 1 adet yumurta,1 çorba kaşığı tuz,bir kaç damla limon suyu ve tuzu iyice eziyoruz.avakadonun kesesine doldurup servis yapıyoruz.dilersek üzerine bir miktar kırmızı tozbiber serpebiliriz.
Çok lezzetli görünüyor canım,ellerine sağlık.Sevgiler...
YanıtlaSilellerine sağlık sunum harika sevgiler
YanıtlaSilmerhaba ezgi..aydın da olmana sevindim..umarım birgün biryerlerde karşılaşırız canım...
YanıtlaSilçok marifetlisin maşallah..çok lezzetlilerdir eminim...bu arada evin çok güzelmiş canım..blogunda çok eğlenceli...
Ellerine sağlık...
YanıtlaSilAvakado zeytinyağ-limon-karabiber ile salata yapılınca da çok lezzetli oluyor tavsiye ederim.