artık sık sık deneyebileceğim süper bir lezzet ...1 çay bardağı sıvıyağ
1 paket knorr kaçkar pilav harcı
2 su bardağı pirinç(soğuk suyla yıkanmış)
250 gr kuzu kuşbaşı(haşlanmış)
1 adet havuç(rendelenmiş)
10 arpacık soğan(kabukları soyulmuş bütün halde)
2 sivribiber(kıyılmış)
1 tatlı kaşığı pulbiber
3 su bardağı sıcak su
isteğe göre süslemek için kıyılmış maydanoz
Tencerede yağı kızdırıp arpacık soğanlarını kavurun. Daha sonra içine sivri biberleri ilave edip kavurmaya devam edin. Etleri, pirinci, havucu, kırmızı pul biberi, Knorr Kaçkar Pilav Harcı’nı ve suyu ilave edip karıştırın. Pilavı bir taşım kaynattıktan sonra kısık ateşte pişirip demlendirin. Pilavı servis tabağına alıp maydanoz ile süsledikten sonra sıcak olarak servis edin.
Ellerine sağlık canım mis gibi olmuştur eminim
YanıtlaSilEllerıne saglık canım.Nefis gorunuyor.Optum canım..
YanıtlaSilDüğün pilavı harika görünüyor..
YanıtlaSilellerine sağlık..Sevgiler...
gerçekten çok güzel görünüyor,ellerine sağlık...
YanıtlaSilPilav çok güzel görünüyor.
YanıtlaSilellerine sağlık
sevgiler
Ezgi'ciğim,
YanıtlaSilYine çok güzel bir lezzet yapmışsın, ellerine sağlık.
Sevgilerimle.
oldukça besleyici ve güzel ellerine sağlık cnm
YanıtlaSilHarika bir lezzet olduğuna eminim .
YanıtlaSilEllerine sağlık.
Sevgili Ezgi,
YanıtlaSilBlogunu çok beğendim, bundan sonra sık sık bakıp, tarifleri alıp, güzel yemekler yapacağım. Hediye için çok çok teşekkürler. Okumadığım ve çok merak ettiğim bir kitaptı. Ve de çok sevdiğim bir yazar. Harika bir seçim, çok teşekkür ederim.
ezgi çok güzel görünüyor eline sağlık.değişik pilavları denemeyi seviyorum.bende bir deneyeyim bakalım eminim nefis olucak...izmirden sevgiler.
YanıtlaSilresmen ana yemek...harika...ellerine sağlık...
YanıtlaSilpilava hayır diyemem.miss gibi ellerine sağlık.olsada yesek.:)
YanıtlaSilDüğün pilavı nefis görünüyor bayılırım:)
YanıtlaSileline sağlık.