inanılmaz bir tat....
(1 kere çekilmiş)
1o0 gr antep fıstığı içi
tuz
kıymayı tuz ile yoğurun.fıstıkları robottan geçirip kıymaya ilave ederek tekrar yoğurun.
ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp şişe geçirerek elinizle yayın.
barbeküde yada fırın ızgarasında her iki tarafınıda pişirin.
evde hiç denemedim ama devamlı gittiğimiz bir yerde sürekli yerim ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK LEZZETLİ GÖRÜNÜYOR...SEVGİLER..
YanıtlaSilGünaydın Ezgi, Kebap süper görünüyor. Ellerine sağlık. Sevgiler...
YanıtlaSilHiç yemedim desem görünyü yetti ama:)
YanıtlaSilevde adana kebap denemelerim hep başarısızlıkla sonuçlandı benim.ama bunu deneyecegim.ellerine saglık.
YanıtlaSilÇokk ilginç ve lezzetli bir tarif olmuş...Ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilSevgiler...
tek kelime ile off off off..nefis gözüküyor..
YanıtlaSilhalt etmek denmez
YanıtlaSil''alt etmek'' denir.
halt etmek; uygunsuz bir söz söylemek, uygunsuz davranmaktır
düzeltmenizi rica ederim
sevgili adsız uyarın için teşekkür ederim hemen düzelttim. :)
YanıtlaSil