9 Aralık 2009 Çarşamba

FISTIKLI KEBAP

evde kebapçıları alt etmenin en kolay yolu ;))
inanılmaz bir tat....

500 gr az yağlı koyun kıyması
(1 kere çekilmiş)
1o0 gr antep fıstığı içi
tuz

kıymayı tuz ile yoğurun.fıstıkları robottan geçirip kıymaya ilave ederek tekrar yoğurun.
ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp şişe geçirerek elinizle yayın.
barbeküde yada fırın ızgarasında her iki tarafınıda pişirin.

9 yorum:

  1. evde hiç denemedim ama devamlı gittiğimiz bir yerde sürekli yerim ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  2. ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK LEZZETLİ GÖRÜNÜYOR...SEVGİLER..

    YanıtlaSil
  3. Günaydın Ezgi, Kebap süper görünüyor. Ellerine sağlık. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Hiç yemedim desem görünyü yetti ama:)

    YanıtlaSil
  5. evde adana kebap denemelerim hep başarısızlıkla sonuçlandı benim.ama bunu deneyecegim.ellerine saglık.

    YanıtlaSil
  6. Çokk ilginç ve lezzetli bir tarif olmuş...Ellerine sağlık canım...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. tek kelime ile off off off..nefis gözüküyor..

    YanıtlaSil
  8. halt etmek denmez
    ''alt etmek'' denir.
    halt etmek; uygunsuz bir söz söylemek, uygunsuz davranmaktır
    düzeltmenizi rica ederim

    YanıtlaSil
  9. sevgili adsız uyarın için teşekkür ederim hemen düzelttim. :)

    YanıtlaSil