hem çok pratik hemde inanılmaz lezzetli...Yumurtaları, limon suyu ve sirke ile çırpın. Hamsileri önce yumurtaya sonra da çıtır pane harcına bulayın ve kızgın yağda 5-10 dakika kızartın. Pişen hamsileri fazla yağlarını atmaları için kağıt havlu üzerine çıkarın. Sıcak olarak servis edin
Çıtır çıtır çerez gibi olmuş.Ellerine sağlık.Çökertme kebabı nı bende yapıyorum gerçekten lezzetli oluyor:))))))
YanıtlaSilHaaaa bu arada Dostluk tarifine bayıldım.Herkese bu tarifi uygulamalarını tavsiye ediyorum.Böylece Dünya'da kötülük kalmaz:)))))))
YanıtlaSilEzgicim ağzımın suları akarak bloğunu gezdim tek kelimeyle süpersin yarın kahveye misafirlerim için mısır gevrekli pastanı yapıcam hava çok sıcak iyi gider ellerine sağlık...
YanıtlaSilCanim hamsi harika.Ohhh citir citir.Ah olsada burda söyle taze taze yesek.
YanıtlaSilEllerine saglik canim.
Sevgiler.
Ezgiciğim, nasıl da canım istedi bu mevsimde, fotoğraf bile çıtır çıtır diyor ellerine sağlık.
YanıtlaSilCanim karadeniz'li biri olarak tebrik ederim seni.Hacan hamsileru ne cuzel yapmissun da.
YanıtlaSilAyyy nasılda canım çekti... Taze taze çıtır çıtır olsa da yesem... Yanınada buzzz gibi şarap...
YanıtlaSilEllerine sağlık canım...
Ezgi'ciğim,
YanıtlaSilnefis görünüyor hamsiler.ellerine sağlık canım.Sevgiler
Ezgi'ciğim,
YanıtlaSilBiftek de, mücver de çok güzeller, ama ben hamsiye bayıldım. Ellerine sağlık.
Sevgilerimle.
Çıtır pane harcı hazır olan sanırım.İnanılmaz güzel görünüyor....
YanıtlaSilsevgili kardeşim beğenmiş olmanıza çok sevindim tadı da çok lezzetli oluyor. evet pane harcı hazır olanlardan. sevgiler
YanıtlaSil