18 Haziran 2008 Çarşamba

EKŞİLİ ÇITIR HAMSİ

hem çok pratik hemde inanılmaz lezzetli...

Yumurtaları, limon suyu ve sirke ile çırpın. Hamsileri önce yumurtaya sonra da çıtır pane harcına bulayın ve kızgın yağda 5-10 dakika kızartın. Pişen hamsileri fazla yağlarını atmaları için kağıt havlu üzerine çıkarın. Sıcak olarak servis edin

11 yorum:

  1. Çıtır çıtır çerez gibi olmuş.Ellerine sağlık.Çökertme kebabı nı bende yapıyorum gerçekten lezzetli oluyor:))))))

    YanıtlaSil
  2. Haaaa bu arada Dostluk tarifine bayıldım.Herkese bu tarifi uygulamalarını tavsiye ediyorum.Böylece Dünya'da kötülük kalmaz:)))))))

    YanıtlaSil
  3. Ezgicim ağzımın suları akarak bloğunu gezdim tek kelimeyle süpersin yarın kahveye misafirlerim için mısır gevrekli pastanı yapıcam hava çok sıcak iyi gider ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Canim hamsi harika.Ohhh citir citir.Ah olsada burda söyle taze taze yesek.
    Ellerine saglik canim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Ezgiciğim, nasıl da canım istedi bu mevsimde, fotoğraf bile çıtır çıtır diyor ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Canim karadeniz'li biri olarak tebrik ederim seni.Hacan hamsileru ne cuzel yapmissun da.

    YanıtlaSil
  7. Ayyy nasılda canım çekti... Taze taze çıtır çıtır olsa da yesem... Yanınada buzzz gibi şarap...

    Ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  8. Ezgi'ciğim,
    nefis görünüyor hamsiler.ellerine sağlık canım.Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Ezgi'ciğim,

    Biftek de, mücver de çok güzeller, ama ben hamsiye bayıldım. Ellerine sağlık.

    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  10. Çıtır pane harcı hazır olan sanırım.İnanılmaz güzel görünüyor....

    YanıtlaSil
  11. sevgili kardeşim beğenmiş olmanıza çok sevindim tadı da çok lezzetli oluyor. evet pane harcı hazır olanlardan. sevgiler

    YanıtlaSil