enfes bir lezzet...Piliç bagetlerini 10-15 dk. haşlayın.bagetleri önce çırpılmış yumurtaya daha sonrada çıtır pane harcına bulayın.kızgın yağda kızartın. Pişen parçaları fazla yağını alması için kağıt havlu üzerine çıkarın. Sıcak olarak servis edin.
bu yöntemle hıc denememıstım ezgı deneyecegım:))
YanıtlaSilsevgılerımle canım..
Bütün siteni komple dünden beri geziyorum. Çok güzel tam bizlik tarifler var. Dün kardeşim gezdi bugün ben geziyorum.
YanıtlaSilBiz bir siteyi komple geziyoruz.
Bütün tariflerini baştan sona kadar.
Artık birşeyler yazıyım dedim. Bütün tariflerin mükemmel.
Sevgiler.
sevgili taze nane çok teşekkür ederim güzel yorumun için çok mutlu oldum :)
YanıtlaSilHerzaman ziyaretini ve yorumunu bekliyorum sıcacık sevgiler