1 paket tavuk ciğeri2 domates
3 biber
tuz,karabiber,kırmızı toz biber,pulbiber
1 çorba kaşığı tereyağı
domatesin kabuklarını soyup küp doğrayalım.biberi ve ciğeride küp doğrayalım.
tavada yağı eritip ciğeri bir kaç dakika kavuralım.biberi ekleyelim bir kaç dakikada bu şekilde kavurup baharatları eleyelim.1-2 çevirip domatesleri ilave edelim.arada karıştırarak pişmeye bırakalım.sıcak servis yapalım.
yanına özellikle patates püresi ve ayran çok yakışıyor :))
ben bazen içerisine 1-2 diş ezilmiş sarmısağı ciğerle birlikte ekleyerek de pişiriyorum.o şekilde de çok lezzetli oluyor..
Ezgi'ciğim,
YanıtlaSilTavuk ciğerini çok severim.Bir ara kuş gribi korkusu ile tavuk ciğer almaya korkar olmuştum.
Yeniden hatırlatman iyi oldu.
Neşeli pazarlar...
Tavuk cigerini diger cigerlerden daha cok seviyorum.
YanıtlaSilEllerine saglik Ezgicigim,harika bir görüntü.
iyi pazarlar diliyorum,sevgiyle....
Tavuk cigerini cok severim ellerine saglik
YanıtlaSilEzgi'cim tavuk ciğeri nefis görünüyor canım..
YanıtlaSilBolu'dayken ciğer ve taşlık alıyorduk burda yok malesef:(
Ellerine sağlık canım yemiş kadar oldum.
ay cok guzel oldu bende yaptim/ALlah razi olsun
YanıtlaSil