yumuşacık ve enfes bir tat için mutlaka deneyin :))Aynı şekilde tavuk göğüsüyle ve jülyen yada kuşbası doğranmış hindi yada tavuk etiylede yapılabilir.
hindi bifteklerini dar bir kaba alıyoruz.üzerini geçecek kadar süt ekliyoruz.eklediğimiz süte göre bir kaç yemek kaşığı soya sosu döküp hafifçe karıştırıyoruz. en az bu sosta etleri 45dk-1 saat arasında bekletip çok az zeytinyağı koyduğumuz tavada pişiriyoruz.
FIRIN MÜCVERE DE SOSLU HİNDİYE DE BAYILDIM ELLERİNE SAĞLIK CANIM...
YanıtlaSilEzgi'cim uzun zamandir ugrayamistim sitene ne güzel seyler yapmisin böyle canim ellerine saglik herbiri bir birinden nefis görünüyor tabi hindi biftegi dahada bir lezzetli olmus...(sütle deneyecegim bende )
YanıtlaSilKucak dolusu sevgiler canim...
canımm ezgim..neler neler yapmışsın..hepsi birbirinden lezzetli ve şık görünüyor...ellerine sağlık canım..sevgiler..öpüldün..hayatım
YanıtlaSilEZGI,CANIM MAASALLAH YA...ANA YEMEK VE DIGER YEMEKLER HUSUSUNDA ÇOK BECERIKLISIN....BENDE NERDEEEE BUZ HIZ VE BECERIKLILIK:((((
YanıtlaSilSEVGILERIMLE..
Canım ellerıne sağlık.Guzel bır hafta sonu dılıyorum .Sevgıyle kal...
YanıtlaSilCanım ellerine sağlık. Sanırım ben tavuk biftekle denerim tarifini. nedense Hindi etini sevemedim gitti...
YanıtlaSilKocaman sıcacık sevgiler...
Canım ellerine sağlık harika görünüyor. Sos ilginç olmuş hemen deneyeceğim...
YanıtlaSilSevgiler...
Ellerine saglik Ezgicigim nefis olmus..Soya sosunu her tür et kavurmalarinda severek kullanirim
YanıtlaSilSEVGILER
Ellerine saglik Ezgicigim,harika görünüyor...
YanıtlaSilcanım bayadır uğrayamadım sana gelmeyeli çok güzel şeyler yapmışsın hepsi çok leziz görünüyor ellerine sağlık..öpüyorum iyi hafta sonalrı
YanıtlaSilhindi etine bayılırım ama eşim ağzına sürmez.çok güzel görünüyor.ellerine sağlık
YanıtlaSilVallahi bayıldım tariflere hangisini yapacağımı bilemedim.Sayende tarif defterim epey kabaracak buda evdekilere yarayacak:))))))Sağolasın.....
YanıtlaSil