özellikle kahvaltılarınızda sunmak için değişik lezzetler arıyorsanız işte size muhtesem bir tat...250 gr küp seklinde kesilmiş hellim peyniri
sosu için
1 yumurta
2 yemek kaşığı un
1 emek kaşığı su
1'er çay kaşığı kırmızı toz biber ve biberiye
1 yemek kaşığı galeta unu
kızartmak için
ayçiçeği yağı
sos için gerekli tüm malzemeleri bir kapta iyice karıştırıp.peynirleri bu karışıma buluyoruz ve ayçiçeği yağında kızartıyoruz.sıcak servis yapıyoruz.
çok güzel bir alternatif olmuş..kavaltı sofralarına çok yakışan bir lezzet ...ellerine sağlık..
YanıtlaSilöpüyorum..
sevgiler...
aa ezgicimm.bir süre sana yorum yazamıyorduk.sonrasinda da meşguliyetler alıkoydu çok zamandır uğramamıştım doğrusu..arayı kapatırız ))
YanıtlaSilhellim kızartması çok leziz hele benim gibi bir peynir delisi için muhteşem görünüyor diyebilirim.ellerine sağlık güzelim
ezgi harikasın böyel denememiştik hiç hep ince dilim buda iyi fikir güzel ellerine sağlık.
YanıtlaSilLEZİZ VE ENFES BİR SUNUM ELLERİNE SAĞLIK
YanıtlaSilHarika bir lezzet canım..ellerine sağlık...güzel bir pazar geçirmen dileğiyle..Sevgiler...
YanıtlaSilCanım çok lezzetli görünüyor.Ellerine sağlık.Sevgilerimle...
YanıtlaSilCanım mangaldada cok lezız oluyor .Ellerıne saglık.Sevgıler..
YanıtlaSilMERHABA BENDE BUNU DENEDMEDİM AMA PEYNİR KIZARTMLARI ÇOK NEFİ,S OLUYOR BİR ARKADAŞIM KEÇİ PEYNİRİ KIZARTIRDI HARİKA OLURDU
YanıtlaSilELLERİNE SAĞLIK
MARMARİSTEN SEVGİLER
tam benlik, cok severim
YanıtlaSilnefisssss
ellerine saglik canim
Çok şık ve lezzetli görünüyor Ezgi'ciğim, ellerine sağlık.
YanıtlaSilSevgilerimle.
Eline sağlık Ezgi şahane olmuş hellim kızartman:))
YanıtlaSilMerhaba ...Bol yağda mı kızartacağız...Ellerinize sağlık
YanıtlaSiloya
merhaba sevgili oya
YanıtlaSilöncellikle ziyaretin ve yorumun için çok tesekkür ederim.
evet biraz fazla yağ gerekiyor.patates kızarttığımız gibi...
peynirlerin yarısını biraz geçiyor yağ miktarı...
sevgiler
Merhaba bu da değişik bir tarif. Çok güzel görünüyor. Gerçi benim yaptığıma göre biraz daha zahmetli. Ben direk tavada margarini eritip kuru tulum peynirini ince kesip dibi hafif kızarıp sertleşene kadar kızartıyorum, ekmek banıp yiyorum harika oluyor valla :)Peynirin her türlüsü kabulum..Ellerinize sağlık...
YanıtlaSilezgicim bu tarifi çok beğendim denemek istiyorum yalnız benim annemde yumurta alerjisi var sosunda yumurta yerine başka ne kullanabilirim?
YanıtlaSilsevgili cennet yumurta yerine sosa 1-2 kaşık süt yada su kullanabilirsin.
YanıtlaSileğer istersen direk peynirleri su yada süte bulayıp galeta ununa batırarakda kullanabilirsin
sıcacık sevgiler