27 Mart 2008 Perşembe

KAHVELİİİİİ DÜNYAAAAAAAAA

eğer sizde benim gibi kahve tutkunuysanız,eğer kahveli her türlü lezzet sizi heycanlandırıyorsa,eğer günde mutlaka en az 2 bardak içiyorsanız,seçimleriniz mutlaka kahveden yanaysa... eger hala keşvetmediyseniz tavsiye edebileceğim bir kaç öneri...


algidanın kahve keyfi bütün bir yaz elimden düşmedi.aslında yaz kış evimden eksik etmezdim fakat rejimde rejimmm :(( içerisinde çikolata kaplı gerçek kahve çekirdeklerininde bulunduğu bu enfes dondurmayı(anlatırken bile ağzım sulandı) mutlaka denemelisiniz:))

artık çikolatalı,damla sakızlı yada vanilyalı türk kahveleri her yerde satılıyor.ben kipadan aldım vede alırken ki ilk tercihim tabii kii çikolatalı oldu.hafif bir çikolata aromasıyla türk kahvesi çok daha lezzetli...
chewy black nane(ki naneyede bayılırım) ve kahve aromalı sakızıyla çantamdan,elimden ve de agzımdan :)) düşürmediğim bir lezzet...
evet pek alkolle arası olmayan ben kahve tutkuma yenik düşerek çıktığını duyduğum anda koşa koşa almaya gittiğim bir lezzet...efes dark brown yüksek alkollü vede kahve aromalı...

7 yorum:

Yaren dedi ki...

Ezgicim ben dondurmaya bayilirim,hani kurabiye canavari diyorlarya ,banada esim dondurma canavari der.Bende mesela illede su olsunda yiyeyim diye pek bir sey yok amaaa dondurma baska.Yaz gelsin buzluklari doldurur,evde disarda dondurmalar benim olur hahhaha.Sevgiyle kal canim.

Naşide Dönmez dedi ki...

ezgicim bende bayılırım kahveye ama migrenim oldugunu duydugumdan beri içemiyorum malesef:((bu arada kahve çok fazla selülite neden oluyor.benim yaşımda içmesem daha iyi:))sen daha gençsin belki birsey olmaz ama gelecek için hazır ol derim:))ben türk kahvemi aldım içiyorum.ellerine sağlık canım.

çınarkurabiye dedi ki...

canıım bende çok severim kahveyi,
ama yanında çikolatasız asla içmem :)çikolata aromalı türk kahvesinin çıktığını ilk kez duydum iyiki yazmışsın yoksa haberim olmazdı galiba :) en yakın zamanda deniycem.öpüldün bissürü :))

sevgiler
gözde

Pastanı Seç dedi ki...

ay ay kokusu buralara geldi
sevgiler

!!! ♥ Hasretli Lezzetler ♥ !!! dedi ki...

bende severim kahveyi ama hep degil, gecen sene tchibonun kahve makinasini aldim, ama kahveleri cok agir, pek icemedim, sevmedim.Is yerindeyse senseo kullandik.. Simdiyse senseonun makinasini aldim vee severek iciyorum, tadi cok daha güzel... türk kahvesine gelince , bizim evde sadece mehmet efendinin kahvesi icilir :)
cikolata aromali türk kahv. oldugunuda ilk defa duyuyorum, saol :)
sicacik sevgilerimle ..kocaman öpüldün ..

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Ezgi'cim,
valla ben gelmeyeli süper lezzetler yayinlamissin, hersey icin ellerine saglik diyorum güzel arkadasim benim.

Özellikle mangal keyfindeki Adana kebaplari, kahveli dondurmalar ve nane aromali hersey ve hepsi tamda benim damak tadima göre, yani bende bunlarin herseyine bayilirim.

Maalesef kahve aromali Algida dondurmasi burada yok ama gelmesini simdi cok daha istiyorum, orada gördügümden beri.

Selamlar ve öptüm..

Adsız dedi ki...

Çikolatalı türk kahvesi kulağapek hoş geliyor.Paylaşımın için sağol.
Alttaki köpüklü kahvede harika duruyor ellerine sağlık.
lezzetavcisi