18 Mart 2008 Salı

RECEP İVEDİK



her hafta elimden geldiğince sinemaya gitmeye özen gösteriyorum.gerçektende güzel bir film seçtikten sonra en büyük zevklerimden biri haline geliyor.işte bu filmle o zevklerimin en büyüğünü yasadım.
Recep ivedik uzun zamandır gösterimde olmasına ragmen izlemek istediğim film sırasına göre ancak dün aksam gidebildim.
son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden biriydi,zaten Şahan'ın espirilerine bayılan biri olarak resmen gülmekten yarıldım.
eğer hala Recep ivedik'i izlemediyseniz şiddetle tavsiye ederim...

10 yorum:

elif dedi ki...

canım çok sağol bloğuma ziyaretin için. eviniz ve bahçesi çok güzel.allah ağız tadıyla otuttursun inşallah.mangallar da harika görünüyo.

Adsız dedi ki...

selam ezgicim...daha bu resmi görünce ben gülmeye başlıyorum:))))))ilk vizyona girdigi gün çocuklarımı kıramayıp istemeye istemeye bu filme gittim..sonuç.........en çok ben güldüm:)))))))sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

slm bende bundan 2 hafta önce izledim zaten bu filmi izleyipte kahkaha ile gülmemenin bi mantıgı olamaz.şahan gökbakarı televizyondaki showundan beğenirdim zaten.öptüm seni.tülin

peynir hösmelimi dedi ki...

Merhaba canim Almanyayada yeni geldi.Ben düsünmüyordum ama her izleyen tavsiye ediyor.Galiba gidicem.Senin tavsiyende önemli benim icin sagol.
Sevgiler.

!!! ♥ Hasretli Lezzetler ♥ !!! dedi ki...

canim ezgicim,
bizde sabirsizlikla beklettik burada vizyona girmesini, ama inan daha sonra hic cinema programlarina bakmaya firsat olmadi, vizyondami degilmi hic bilmiyorumda malesef, hatirlatmis oldun canim, bi bakayim :) fragmalarini izledik bir cok kez esimle birlikte, ve gülmekten öldük, o kadar komik ki , harika bir film . öpüldün canim

Adsız dedi ki...

Merhaba Ezgi'cim
Hala izleyemeyenlerdenim:( Bir türlü gidemedik. Bu arada salçalı ekmek nefiss görünüyor. Ellerine sağlık.Güzel eviniz de de mutlu mesut yaşayın inşallah. Sevgiler...

Yaren dedi ki...

CAnim ben yokken neler eklemisin neler,sansa Recep ivedige yetistik:)))Cok komik oldugunu bende duydum,gitmeyi düsünüyorum.Komedi filmleri severim.Benim ya aglamam yada gülmem lazim filmlerde:)Güzel paylasimin icin cok tesekürler Ezgicim,sevgilerimi biraktim,öptüm canim:)

hdidem95 dedi ki...

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..

Neşeli Sesler dedi ki...

Ayy ben de çok gitmek istiyoruum
Ezgi kız bi gün Merte baksan da ben de sinemaya gitsem ne dersin:)))
Oğlum çok sevimlidir teyzesi hiç üzmez seni bak

sadiye dedi ki...

canım ben daha izlemedim. nedense tanımış olduğum oyuncuların filmlerine gitmeyiseviyorum. ister yerli olsun ister yabancı. tuhaf değilmi. önerin için teşekkürler. Çok kişi güzel diyor. bende ilk fırsatta izleyeyim. yorum söylerim
paylaşım için sağol