1 kg ağırlığındaki mezgiti filetosuna ayırıyoruz.bir kasede 1 tatlı kaşığı un,1 çorba kaşığı galeta unu ve biraz tuzu harmanlıyoruz.başka bir kaseye 1 yumurtayı kırıp çatal yardımıyla çırpıyruz.
tavada sıvıyağı kızdırıp,mezgit filetoyu önce yumurtaya sonra galeta unlu karışımımıza bulayıp arkalı önlü kızartıyoruz.
ben pınarın mezgit filetosunu kullandım.içerisinde galeta unlu karışımda bulunmaktadır.çok pratik olduğu için acil zamanlarınızın kurtarıcısı olabilir.
11 yorum:
canım ben mezgiti cok severim, aynen böyle yapıyorum ve gercekten cok güzel oluyor...ellerine sağlık
sevgiler
Harika olmus, ellerine saglik canim. Iyi pazarlar.
Ezgi'ciğim,
Her gün pratik yeni şeyler çıkıyor değil mi?
SEVGİLEEEER
canımm ezgiciimm çok lezzetlidir eminim..ellerine sağlık sevgiler
Ezgi'ciğimmm,
Bazen diyorum neden bu kadar uğraşıyoruz, herşeyin hazırı var diye ama evde yapılanın lezzeti bir başka oluyor..
Sımsıcak sevgiler, öptümmm....
Ezgicim
Hoşgeldin
Mezgit nefiss görünüyor
sevgiyle kal
hoş geldin Ezgicim,nasıl geçti tatilin,umarım eğlenmişindir...mezgite bayılırım ,ellerine sağlık canım...sevgiler
hoş geldin ezgicim umarı tatilde bol bol dinlenmişsindir ellerine sağlık
hoşgeldin canım mezgit süper ellerine sağlık
Benim arkadasim gelmis ne guzel seyler eklemis bile.Hosgeldin.
ellerine saglik canim.
Bizde cok severiz hazir mezgiti.
Maskelerini yazdim.Uygulayacagim.
selamlar.
Yorum Gönder