25 Mart 2010 Perşembe

MARİNE TAVUK

Yarım kg tavuk
1'er çorba kaşığı hardal,soya sosu,zeytinyağı,salça ve köri
1 orta boy soğan ( 4' bölünmüş)
6 diş ezilmiş sarmısak
tuz
kırmızı toz biber
yarım çay bardağı zeytinyağı

tüm malzemeleri bir kasede iyice karıştırıp tavuk parçalarının her tarafına buluyoruz. 1 gece buzdolabında dinlendirip isteğe göre kızartarak yada ızgarada pişirip sıcak servis yapıyoruz.

7 yorum:

EZGİLİ TARİFLER dedi ki...

enfes görünüyor.ellerine sağlık arkadaşım sevgiler.

Ekin Mutfagi by Elif dedi ki...

ellerine saglik canim,
cok nefis görünüyor...

Sevgiler...

Myprincesss dedi ki...

Ezgimm ya asş olsun rejımdeyım dıyorum sen böyle güzel yemekler yapıyosun gelicem bi gün valla dayanamıyorummm artık bakmıycam dıyorum yıne bakıyorum :) nefisss görünüyor ellerıne sağlık cnm..

FİLİZ'CE LEZZETLER dedi ki...

ellerine sağlık cnm,daha önce hiç denemedim ama seninkini denicem.

umutluhayat dedi ki...

harika olmuş,nar gibi kızarmış.ellerine sağlık ezgicim

Sema dedi ki...

mmm kokusu geldi buralara ellerine sağlık canım sevgiler..

Gönülünce dedi ki...

Tavuk harika kızarmış sosuda muhteşem ellerine sağlık canım...
Sevgiler...