29 Aralık 2007 Cumartesi

YENİ YIL YENİ BAŞLANGIÇLAR ETKİNLİĞİ VE HEDİYEM



sevgili burçak'in hazırladığı yeni yıl yeni başlangıçlar etkinliği sonunda geldi çattı ve az önce zilin çalmasıyla hediyem elime ulaştı.o kadar güzel ki hiç tanımadığın birinden sımsıcak duygularla yeniyıl dilekleri almak, o güzel dileklerle özenle hazırlanmış bir pakete sahip olmak ve yeni dostluklar kazanmak...sevgili burçak'a hazırladığı bu güzel ve anlamlı etkinlik için çok teşekkür ediyorum.
ve bu güzel paketi binbir emekle hazırlayıp gönderen arkadaşım sevgili şerife'ye güzel dilekleri
ve bu güzel hediyeler(albüme düğün resimlerimi yerleştirdim bile ve hediyelerimi çok beğendim) için çok teşekkür ederim.

5 yorum:

uygarimizlahayat dedi ki...

Canımmmmm çok sevindim, şanslıyım ki senin gibi sıcacık birine hediye gönderme fırsatım oldu...Bende albümün üzerine yazacaktım eşinle en mutlu resimlerini koyarsın inş.diye ama sen benden önce davranmışsın bile,inş. çok mutlu bir yıl geçirirsiniz.Kocaman öpüyorum seni...Ama canım Burçak'a ayıp olmasın, ismi yanlış yazmışsın Burçin değil, Burçak olacak ismi düzeltirsen iyi olur...Sevgiyle kal, bende ekliyorum seni...

Melek* dedi ki...

yeni yıl mutluluk huzur sağlık sıhat getirsin ailenizle birlikte:)

çınarkurabiye dedi ki...

canıım ezgicim bu aralar yoğunluğumdan dolayı hediyeni yeni yayınlayabildim blogumda :)) çok mutlu oldum arkadaşım çok teşekkür ederim..
seninde dediğin gibi paylaşımlarımızın devam etmesi dileğiyle hayatım.öpüldün

sevgiler
gözde

Adsız dedi ki...

mutlu yıllar canım

mutlulukmutfaktagizlidir dedi ki...

Canım, hediyelerinin eline ulaşmış olmasına çok oçk sevindim. Hepsi de birbirinden güzel! İyi günlerde kullanman dileğyle!
Öptüm!