27 Ocak 2008 Pazar

FIRINDA BALIK


Dün Denizimin(eşimin) tuttuğu balıkları bu şekilde değerlendirdim ben çuprayla yaptım ve enfess oldu.siz istediğiniz balıkla deneyebilirsiniz çok lezzetli oluyor.

aliminyum folyo üzerine roka,onun üzerine balık koyuyorsunuz.en üste ince dilimlenmiş havuç ve taze soğan yerleştiriyorsunuz.defne yaprağı ve tane karabiber ekledikten sonra üzerine zeytinyağı gezdiriyoruz.aliminyum folyoyla balığın üzerinide kapatıp kenarlarını sıkıca kıvırıp paket yapıyoruz.her balığı ayrı paketliyoruz.sonra doğru fırına.

18 yorum:

Adsız dedi ki...

selam..eline saglık arkadaşım balık süper...bende bugun haftasonu nedeniyle balık yapacagım:))))iyi tatiller...sevgilerimle..

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Muhteşem bir lezzet!Bayılırım balığa:)
Ellerine sağlık canım,hayırlı pazarlar

Feyza Fidan dedi ki...

Ezgicim, ne güzel süslemişsin balığı, siz karı koca marifetlisiniz belliki :))
Ellerinize sağlık...

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Ezgi'ciğim, gelirim vallahi:)) Balığı kaçırmam, hem de taze taze tutulmuş:))

Ellerine sağlık canım,

Sevgiler....

keskinli dedi ki...

canisi günaydin
bu balik enfes olmus ya ellerine saglik bana da versene bir tane baligi temizlemeyi sevmem ama yemesine bayilirim damali kek enfes ama biraz beklemen lazim iyi pazarlar öptüm

Gönül dedi ki...

ezgimmm bebişim ellerine sağlıkk balık en sevdiğim lezzetlerdendir sevgilerimle yeavrım

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

mmmm mis gibi harika ellerine sağlık canım sevgiler

sevimin sayfasi dedi ki...

geldim, geldim, sen cagirirsinda ben gelmezmiyim
cok lezzetli olmus
ellerine saglik

Adsız dedi ki...

Ezgicim balık çok güzel olmuştur eminim. Eşin tuttuğu için sana daha da bir lezzetli gelmiştir. Eşinden Denizim diye bahsetmen çok hoşuma gitti. Mutluluğunuz daim olsun. İyi pazarlar diliyorum.

meleginmarifetleri dedi ki...

ellerine sağlık canım harika görünüyor ize afiyet olsun öptüm bay

Yaren dedi ki...

Ezgim ne güzel görünüyor canim,ellerine saglik.Ayrica merak ettim,sarkici Meyranin yemek sitesimi var?Balik yiyip balik gibi olalim canim;)Ellerine saglik hamarat kiz Ezgi.Saygilarimi sundum sana vede iyi pazarlar diliyorum canim.

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Canimcim,
balik cok güzel görünüyor, senin de süslemelerinle birlikte daha bir civil civil geldi bana, ellerine saglik diyorum.

Tabii ki, esinin hakkini vermek lazim, madem ki kendisi tuttu bu baliklari onun da emeklerine saglik diyelim unutmadan.

Selamlar canim ve güzel bir pazar diliyorum..

inci dedi ki...

nefisss,çok şık bir yemek olmuş...tadı eminim harika olmuştur...masada duruşu yeter:)ellerine sağlık canımcım...aşağıdaki elmalı beliş çok nefis görünüyor...hepsi güzel olmuş...

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor

sevgiyle kal

Baharcicegi dedi ki...

Blog mansette gel gel bailga gel dedigini duyunca hemen geldim,baligi cok severim ,nefis olmus firinda olunca fazla kokmuyorda eline saglik tatli Ezgi,cok tatli cikmissin resimde.

pelince dedi ki...

Ellerine sağlık......

nefis gözüküyor......

Sevgiler

Unknown dedi ki...

ezgicim fırında balık harika oluyor bilirim. ellerine sağlık bende beklerim . gelirsen sevinirim.

Adsız dedi ki...

Fırında çipurayı yaptım ve enfes olduu,teşekkürler balım bu güzel tarif için :))