13 Ocak 2008 Pazar

YİNE SOBELENDİMMM :)))

Sevgili arkadaşım Yaren beni sobelemiş.teşekkür ediyorum yarencim ve hemen katılıyorum.

HAKKIMDAKİ 7 GERÇEK

1) asla yalan söyleyemem.küçücük beyaz yalanlar dışında hayatımda olmayan tek şey.bazen planlasamda insanların yüzüne bakınca asla yalan söyleyemiyorum.çünkü yalan söyleyip daha sonra ortaya çıkması en korktuğum şeylerden biri.ve bu huyumu çok seviyorum.

2)çok hasasım.çok çabuk acırım ve çok üzülürüm.herseyi kafama takarım.küçücük olaylardan öyle bir etkilenirim ki günlerce aklımdan çıkmaz.duyarlı olmak hassas olmak çok insancıl bir duygu olduğu için bu huyumu seviyorum fakat bende biraz fazlası olduğu için zarar gördüğümüde düşünüyorum.

3)evimi ve eşimi herşeyden üstün tutarım.evim olmayı en çok sevdiğim yer ve eşim benim herşeyim.hiç bir zaman eşim olmadan bir şeyler yapmayı planlamam,onsuz hiç birşey hayal etmem.eşim ve evim en büyük tutkum.

4)çok sadık ve fedakar bir insanımdır.kullanılmadığımı hissettiğim heran sevdiklerime herşeyimi veririm.onları mutlu etmeye,hediyeler ve süprizler yapmaya bayılırım.

5)kızdığım,haketmediğimi düşündüğüm bir olayla karşılaştığım,haksızlığa uğradığım anda gözüm hiç bir şey görmez.korkun benden:))

6)dış görünüşe ve güzelliğe çok önem veririm.çok zor begenirim.ve çoooooookkk kararsızımmm:((

7)duygularımı asla saklayamam.bir insanı sevmiyorsam,bir şeye sinirlendiysem veya bir şeyi çok beğendiysem bunu çok rahat hissettirebiliyorum.yüzümden,tavrımdan veya konuşmalarımdan mutlaka belli olur.

bende eğer kabul ederse sevgili arkadaşım Ayşe'yi(yemek atölyesi) sobeliyorum.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Ezgicim sobeni memnuniyetle kabul ediyorum ve çok mutlu oldum zira beni sobeleyen yok mu diye kara kara düşünmeye başlamıştım. Hakkımdaki 7 gerçeği en kısa zamanda cevaplayacağım.
Güzel bir pazartesi diliyorum şimdiden...

Melek* dedi ki...

kız seni alan yaşadııı:))))walla çok iyisin

keskinli dedi ki...

selam seker
böylece seni birazcikda olsa yakindan tanidim sevgiler iyi geceler