18 Haziran 2008 Çarşamba

EKŞİLİ ÇITIR HAMSİ

hem çok pratik hemde inanılmaz lezzetli...

Yumurtaları, limon suyu ve sirke ile çırpın. Hamsileri önce yumurtaya sonra da çıtır pane harcına bulayın ve kızgın yağda 5-10 dakika kızartın. Pişen hamsileri fazla yağlarını atmaları için kağıt havlu üzerine çıkarın. Sıcak olarak servis edin

11 yorum:

Dilek dedi ki...

Çıtır çıtır çerez gibi olmuş.Ellerine sağlık.Çökertme kebabı nı bende yapıyorum gerçekten lezzetli oluyor:))))))

Dilek dedi ki...

Haaaa bu arada Dostluk tarifine bayıldım.Herkese bu tarifi uygulamalarını tavsiye ediyorum.Böylece Dünya'da kötülük kalmaz:)))))))

Dilekk dedi ki...

Ezgicim ağzımın suları akarak bloğunu gezdim tek kelimeyle süpersin yarın kahveye misafirlerim için mısır gevrekli pastanı yapıcam hava çok sıcak iyi gider ellerine sağlık...

peynir hösmelimi dedi ki...

Canim hamsi harika.Ohhh citir citir.Ah olsada burda söyle taze taze yesek.
Ellerine saglik canim.
Sevgiler.

Asiye dedi ki...

Ezgiciğim, nasıl da canım istedi bu mevsimde, fotoğraf bile çıtır çıtır diyor ellerine sağlık.

jasmin dedi ki...

Canim karadeniz'li biri olarak tebrik ederim seni.Hacan hamsileru ne cuzel yapmissun da.

SICAK PAYLAŞIMLAR AYSEL dedi ki...

Ayyy nasılda canım çekti... Taze taze çıtır çıtır olsa da yesem... Yanınada buzzz gibi şarap...

Ellerine sağlık canım...

HULYA dedi ki...

Ezgi'ciğim,
nefis görünüyor hamsiler.ellerine sağlık canım.Sevgiler

Betül dedi ki...

Ezgi'ciğim,

Biftek de, mücver de çok güzeller, ama ben hamsiye bayıldım. Ellerine sağlık.

Sevgilerimle.

Kardeşim dedi ki...

Çıtır pane harcı hazır olan sanırım.İnanılmaz güzel görünüyor....

EZGi :)) dedi ki...

sevgili kardeşim beğenmiş olmanıza çok sevindim tadı da çok lezzetli oluyor. evet pane harcı hazır olanlardan. sevgiler