müthiş bir lezzet...
400 gr dana kontrfile (Jülyen doğranmış)
4 büyük patates(ince,kibrit şeklinde doğranmış)
2 çorba kaşığı tereyağı
sarmısaklı yoğurt
kırmızıbiber,tuz,kimyon,karabiber
etleri yağsız tavada pişirin.etler pişmeye yakın.baharatları ekliyoruz.1-2 karıştırıp,tereyağı ekliyoruz.tekrar 1-2 karıştırıp ocaktan alıyoruz.
patatesleri fritözde kızartıyoruz.patatesleri servis tabagına alıp,üzerine sarmısaklı yoğurdu döküyoruz,onunda üzerine yağla birlikte etleri döküyoruz.
domates,sivribiber yada maydanozla süsleyip servis yapıyoruz.
6 yorum:
Canım hakıkatten nefis bır goruntu ellerıne sağlık optum.
ramazan bayramını bodrum da geçirmiştim ve ben et yemiyor olmama rağmen birinin tavsiyesi üzerine yedim çünkü bodrum çökertemsi meşhur dediler :) bayıldığım bir lezzetli evde denedim ama etler yandı :) bloğumda resmi var hatta ellerine sağlık canım :)
Of Offf offff...yaaaaa bu nasıl bir görüntü mütiş olmuş. Ezgicim
ellerine sağlık....
Bende gecenlerde kiymalisini yaptim esim boyle seylerden pek hoslanmaz ama koca tabagi sildi supurdu.Gercekten cok guzel bi lezzet ellerine saglik
üff nefis görünüyor ezgicim.
uzun bir aradan sonra bakıyordum önce yaptıklarına harika tatlar bırakmışsın gene çok güzel.
üff nefis görünüyor ezgicim.
uzun bir aradan sonra bakıyordum önce yaptıklarına harika tatlar bırakmışsın gene çok güzel.
Yorum Gönder