15 Haziran 2008 Pazar

ÇITIR BAGETLER

enfes bir lezzet...

Piliç bagetlerini 10-15 dk. haşlayın.bagetleri önce çırpılmış yumurtaya daha sonrada çıtır pane harcına bulayın.kızgın yağda kızartın. Pişen parçaları fazla yağını alması için kağıt havlu üzerine çıkarın. Sıcak olarak servis edin.

3 yorum:

Saliha dedi ki...

bu yöntemle hıc denememıstım ezgı deneyecegım:))
sevgılerımle canım..

TAZENANE dedi ki...

Bütün siteni komple dünden beri geziyorum. Çok güzel tam bizlik tarifler var. Dün kardeşim gezdi bugün ben geziyorum.
Biz bir siteyi komple geziyoruz.
Bütün tariflerini baştan sona kadar.
Artık birşeyler yazıyım dedim. Bütün tariflerin mükemmel.
Sevgiler.

EZGi :)) dedi ki...

sevgili taze nane çok teşekkür ederim güzel yorumun için çok mutlu oldum :)
Herzaman ziyaretini ve yorumunu bekliyorum sıcacık sevgiler