16 Kasım 2008 Pazar

KAŞARLI SUCUKLU MİLFÖY BÖRİŞ

8 milföy hamuru
16 dilim sucuk(ince doğranmış)
4 dilim kaşar peyniri(2'ye bölünmüş)
1 yumurtanın sarısı

milföy hamurlarını tezgaha yan yana diziyoruz.çözündükten sonra her milföy hamurunun yarısına 2'ye böldüğümüz kaşar diliminin 1 parçasını ve üzerine de 2 dilim sucuk koyduktan sonra milföy hamurunun boşta kalan kısmını üzerine kapatıyoruz.diğer milföy hamurlarınada aynı işlemi uyguladıktan sonra,dikdörtgen şeklinde hazırladığımız tüm milföy böreklerini yağlı kagıt serdiğimiz fırın tepsisine diziyoruz.üzerlerine yumurta sarısı sürüp,200 derece çok iyi ısıtılmış fırında pişiriyoruz.

1 yorum:

sarımutfak dedi ki...

off bu börek benlik yanınada çay
ellerine sağlşık cnm