12 Aralık 2009 Cumartesi

FIRINDA MISIR GEVREKLİ ÇITIR TAVUK


bir kasede yumurtayı çırpıyoruz.
mısır gevreğini robotta çekip,içine tuz,karabiber,pulbiber ve köri ekleyip karıştırıyoruz.
mısır gevreğinide başka bir kaseye alıyoruz.
tavuk göğüsünü önce yumurtaya daha sonra mısır gevreğine bulayıp yağlanmış fırın tepsisine alıyoruz.üzerine küçük tereyağı parçaları koyup ısıtılmış fırında iyice kızarıncaya kadar pişiriyoruz.sıcak servis yapıyoruz.

2 yorum:

Pembe Tatlar dedi ki...

eminim fırında olduğu için daha hafifi oluyormudr ellerine sağlık canım...

Adsız dedi ki...

ben yaptım yumurta koktu.tereyağı koymamamın etkisi olmuş olabilir