11 Aralık 2009 Cuma
TAVUKLU KEREVİZ DOLMASI
bu basit ve çok lezzetli kereviz yemeğini mutlaka deneyin!!!
2 kişilik
2 büyük kereviz
yarım limon suyu
1 tavuk göğüsü
2 biber
1 büyük domates
tuz,karabiber,kekik
kaşar rendesi
2 çeri domatesi
kerevizleri soyup içlerini oyuyoruz.limonlu suda yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz.
bir tavada çok az su ilavesi ile küp doğradığımız tavuk eti,biber ve domatesi pişiriyoruz.baharatları ekliyoruz.
yağlanmış fırın tepsisine kerevizleri alıp içlerine tavuklu karışımı dolduruyoruz.kalan iç harcı kerevizlerin etrafına gezdiriyoruz.
kerevizlerin üzerine kaşar peyniri rendesi serpip üzerlerine 1'er adet çeri domatesi koyuyoruz.180 derece fırında 10-15 dk. kaşarlar iyice eriyinceye kadar pişiriyoruz.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
5 yorum:
bu yemeği hiç duymamıştım ama çokg üzel görünüyor ellerinize sağlık!
eminim lezzetlidir ellerine sağlık canım...
Yorumun için teşekkürler Ezgi'cim.Yemeğin çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık.Sevgiler...
ne değişik hiç yapmadım yemedim güzel bir tarif ellerine sağlık canım sevgiler
Ne kadar lezzetli ve şık görünüyor Ezgi'ciğim, ellerine sağlık.
Yorum Gönder