Patatesleri biraz büyükçe doğrayıp hafif diri kalacak şekilde haşlıyoruz. bir kasede yumurta akını çatal yardımı ile hafifçe çırpıyoruz. başka bir kasede galeta unu,sarımsak tozu,tuzu ve pulbiberi karıştırıyoruz.
patatesleri önce yumurta akına sonrada hazırladığımız pane harcına bulayıp,yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine diziyoruz.
ısıtılmış fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişiriyoruz.
4 yorum:
ellerine sağlık canım değişik bir tarif olmuş benim kız bayılacak buna :)
ellerine sağlık canım değişik bir tarif olmuş benim kız bayılacak buna :)
çok lezzetli görünüyor. çok da pratikmiş hemen denenmeli :)
patatesi her şekilde severim...bu tarifte enfes ellerinize sağlık....
Yorum Gönder