16 Mayıs 2008 Cuma

ARNAVUT CİĞERİ


Yarım kg dana ciğer
4 orta boy patates
1 kase un
kızartmak için sıvıyağ
kekik,nane,tuz,pulbiber

patatesleri kuşbaşı doğrayıp kızartıyoruz.ciğerleri kuşbaşı doğrayıp,una bulayıp kızartıyoruz.patateslerle ciğeri karıştırıp,baharatları ekliyoruz.1-2 kez karıştırıp sıcak servis yapıyoruz.

6 yorum:

~Semra Mutfakta~ dedi ki...

NEFİS BİR GÖRÜNTÜ ELLERİNE SAĞLIK CNM.

Adsız dedi ki...

Merhaba Ezgi. Eskiden küçükken hiç ciğer yemezdim.Ciğer denince midem bulanırdı. Sonradan tadına bakınca bir sevdim, pir sevdim. Ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor.Görünce canım çekti. Dün de tesadüfen lafı geçmişti evde. Bu hafta ciğer yapmak farz oldu. Kayınvalidem ciğeri önce sütte bekletiyor. Yumuşacık oluyor. Hafta sonu yaparsak sana yazarım. Sevgiler,
Sofra Şenliği

Adsız dedi ki...

Cok nefis görünüyor, ellerine saglik canim. Güzel bir hafta sonu tatili diliyorum, sevgiler.

Saliha dedi ki...

ya ezgi naptın arkadasım ya....daha hafta bası yaptım ama elımden gelse hergun yaparım cok severız valla:))
ellerıne saglık gece gece alacağın olsun ezgi:PPPPP

Feyza Fidan dedi ki...

Ezgimmmm, bu ne nefasetli bir tabak olmuş güzel bacım yaaa..Valla çok canım istedi şimdi..Hamile olsam yavrucağızım şaşı doğardı hihihihi...Ay ne bilim bizde öyle dertler işte :))))))))))))
Ellerine sağlık fıstıkçım, güzel bir hafta sonu geçir, mangal yapıp dumanını bu tarafa savur tamam mı :)))
Öptüm seniii...

SOFRAOZLEMİ dedi ki...

canım ellerine sağlık daha dün eşim sayıklayıp duruyordu..ailecek pek bi severiz arnavut ciğerini:)
sevgilerimle cnm