27 Mayıs 2008 Salı

LEZZET BOHÇALARI

Hem çok şık bir görüntü hemde muhteşem bir lezzet için mutlaka deneyin!!!
6 milföy hamuru
2 büyük patates(haşlanmış)
1 tatlı kaşığı tereyağı
yarım su bardağı süt
1 tatlı kaşığı hardal
2 sosis

patatesi süt,tereyağı ve hardalla ez.tezgahta erittiğimiz milföy hamurlarını,yağlanmış muffin kalıplarına yerleştir.
hazırladığımız patates püresini içlerine doldur ve tam ortalarına 1'er dilim sosis koy.
ısıtılmış 180 derecelik fırında pişmeye bırak.ister soğuk ister sıcak servis yap.

3 yorum:

banu kırmızıgül dedi ki...

canım ellerine sağlık çok guzel ve nefis görunuyor afiyet olsun..

DENİZSEFASI dedi ki...

ezgiciğim ellerine sağlık çok güzel olmuş
sevgiler...

gülşen dedi ki...

bu lezzet bohçaları favorim oldu :)milföy pizzalarıyla beraber,güzel bir kahvaltı sofrası için ikiside harika,haftasonu kahvaltılarında önce fırına bu lezzet bohçalarını atıyorum yaklaşık 20 dakika sonra yanına milföy pizzalarını ekliyorum,lezzet bohçaları daha geç pişiyor çünkü, yaklaşık 25 dakika sonra ikiside hazır oluyor,böylelikle iki tarif aynı anda masa oluyor,hem ikiside masada şık bir sunum oluyor, bayıla bayıla yiyoruz:)
teşekkürler ezgicimm:))