aynı yemegi tavuk yada kuşbası etlede yapabilirsiniz..
1 kemiksiz hindi budu(kuşbaşı doğranmış)
3 domates(kabukları soyup,küp doğranmış)
2 biber(ince ince doğranmış)
1 soğan(minik minik doğranmış)
tuz,karabiber,pulbiber,kırmızıtozbiber,kekik,çok az kimyon
1 yemek kaşığı tereyağı
tereyağı,eti ve soğanı bir tencereye alıp kavuruyoruz.etler pişmeye yakın biber ve baharatları ekliyoruz.bir kaç kere karıştırıp domatesi ekliyoruz ve ocagın altını kısıp pişmeye bırakıyoruz.
sıcak servis yapıyoruz.
9 yorum:
Ezgi'cim iyi kandiller canım. Sevgiler..
ezgicim özlemişiz seni.yokluğunda bloca tarif biriktirmişsin valla bravo.neler yapmışsın öyle,ellerine sağlık.hamarat bayan iyi kandiller bu arada
♥ Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.
acıkınca cennet meyvesi rızkın olsun,susuzluğun zemzemle son bulsun,uykun zikirle dolsun,dilin dua,ruhun hep mevla ile olsun.kandilin mübarek olsun arkadaşım
Ezgiciğim, kandilin mübarek olsun canım.
Kucak dolusu sevgiler
missss kokuyor buralar ginee nerler yapmissin boyle sana iyi kandiler diler kanaklarindan oper ve giderim..
Ezgicim çok teşekkürler,sana da iyi kandiller...
Hindi kavurma çok lezzetli gözüküyor,ellerine sağlık..
Hindi yemegi nefis olmus yaz icin hem hafif hemde doyurucu eline saglik canim.
gecmis kandilin kutlu olsun,mubarek ücyaylar hayirlara vesile olsun insallah.
hayirli cumalar
Kavurma mis gibi olmus canim ellerine saglik..Güzel bir hafta sonu dilerim
SEVGILER
Yorum Gönder