4 hamburger ekmeği
4 tavuk göğüsü
1 su bardağı galeta unu
1 yumurtanın sarısı
sosu için
3 adet taze soğan
4 çorba kaşığı mayonez
1 çorba kaşığı hardal
1 diş ezilmiş sarmısak(ezilmiş)
önce sosumuzu hazırlıyoruz.
taze soğanları ayıklayıp kıyın.küçük bir kaseye mayonezi,hardalı,sarmısağı ve soğanları koyup karıştırın.
tavuk göğüslerimizi önce yumurtaya daha sonrada galeta ununa bulayıp,biraz sıvıyağ koyduğumuz tavada arkalı önlü kızartıyoruz.
hamburger ekmeklerinin bir yüzüne bolca sosumuzdan yayıp,üzerlerine birer parça tavuk koyuyoruz.ekmeklerin diğer parçalarını üzerlerine kapatıp dilersek patates kızartması ve kolayla birlikte servis yapıyoruz...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder