Küçük bazlama ekmekleri 2'ye bölüyoruz.haşlanıp didiklenmiş tavuk göğüsünü tavada kavuruyoruz.ekmeklerin arasına tavuk göğüsünü,kızartılmış patates,ince dilimlenmiş salatalık turşusu,domates ve soğan dilimleri,isteğe göre aysberg marul yapraklarını koyup,ketçap ve mayonez sıkıp servis yapıyoruz.
3 yorum:
OHH miss gibi ev yapımı dışardan aldıklarımızdan bin kat daha güzel ellerine sağlık :))
Güzelim hangi ara geldin de bu kadar tarifi ekledin:)
Bu tombik pek sevimli ve iştah açıcı görünüyor:) Ellerine sağlık..
Sevgiler..
Ezgicigim,nerelerdesin,ne yapiyorsun?Hic ugramaz oldun,unuttun bizleri.
Dönüsün muhtesem olmus,hersey harika gözüküyor,ellerine saglik.
Yorum Gönder