29 Temmuz 2008 Salı

TAVUK TOMBİK

Küçük bazlama ekmekleri 2'ye bölüyoruz.haşlanıp didiklenmiş tavuk göğüsünü tavada kavuruyoruz.ekmeklerin arasına tavuk göğüsünü,kızartılmış patates,ince dilimlenmiş salatalık turşusu,domates ve soğan dilimleri,isteğe göre aysberg marul yapraklarını koyup,ketçap ve mayonez sıkıp servis yapıyoruz.

3 yorum:

Aysultan... dedi ki...

OHH miss gibi ev yapımı dışardan aldıklarımızdan bin kat daha güzel ellerine sağlık :))

Papatya Prenses dedi ki...

Güzelim hangi ara geldin de bu kadar tarifi ekledin:)
Bu tombik pek sevimli ve iştah açıcı görünüyor:) Ellerine sağlık..
Sevgiler..

yildiz dedi ki...

Ezgicigim,nerelerdesin,ne yapiyorsun?Hic ugramaz oldun,unuttun bizleri.
Dönüsün muhtesem olmus,hersey harika gözüküyor,ellerine saglik.