evde kebapçıları alt etmenin en kolay yolu ;))
inanılmaz bir tat....
500 gr az yağlı koyun kıyması
(1 kere çekilmiş)
1o0 gr antep fıstığı içi
tuz
kıymayı tuz ile yoğurun.fıstıkları robottan geçirip kıymaya ilave ederek tekrar yoğurun.
ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp şişe geçirerek elinizle yayın.
barbeküde yada fırın ızgarasında her iki tarafınıda pişirin.
9 yorum:
evde hiç denemedim ama devamlı gittiğimiz bir yerde sürekli yerim ellerine sağlık canım...
ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK LEZZETLİ GÖRÜNÜYOR...SEVGİLER..
Günaydın Ezgi, Kebap süper görünüyor. Ellerine sağlık. Sevgiler...
Hiç yemedim desem görünyü yetti ama:)
evde adana kebap denemelerim hep başarısızlıkla sonuçlandı benim.ama bunu deneyecegim.ellerine saglık.
Çokk ilginç ve lezzetli bir tarif olmuş...Ellerine sağlık canım...
Sevgiler...
tek kelime ile off off off..nefis gözüküyor..
halt etmek denmez
''alt etmek'' denir.
halt etmek; uygunsuz bir söz söylemek, uygunsuz davranmaktır
düzeltmenizi rica ederim
sevgili adsız uyarın için teşekkür ederim hemen düzelttim. :)
Yorum Gönder