9 Aralık 2009 Çarşamba

FISTIKLI KEBAP

evde kebapçıları alt etmenin en kolay yolu ;))
inanılmaz bir tat....

500 gr az yağlı koyun kıyması
(1 kere çekilmiş)
1o0 gr antep fıstığı içi
tuz

kıymayı tuz ile yoğurun.fıstıkları robottan geçirip kıymaya ilave ederek tekrar yoğurun.
ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp şişe geçirerek elinizle yayın.
barbeküde yada fırın ızgarasında her iki tarafınıda pişirin.

9 yorum:

Pembe Tatlar dedi ki...

evde hiç denemedim ama devamlı gittiğimiz bir yerde sürekli yerim ellerine sağlık canım...

Adsız dedi ki...

ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK LEZZETLİ GÖRÜNÜYOR...SEVGİLER..

ARZU - ENGÜZELTATLAR dedi ki...

Günaydın Ezgi, Kebap süper görünüyor. Ellerine sağlık. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Hiç yemedim desem görünyü yetti ama:)

Unknown dedi ki...

evde adana kebap denemelerim hep başarısızlıkla sonuçlandı benim.ama bunu deneyecegim.ellerine saglık.

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Çokk ilginç ve lezzetli bir tarif olmuş...Ellerine sağlık canım...
Sevgiler...

FİLİZ'CE dedi ki...

tek kelime ile off off off..nefis gözüküyor..

Adsız dedi ki...

halt etmek denmez
''alt etmek'' denir.
halt etmek; uygunsuz bir söz söylemek, uygunsuz davranmaktır
düzeltmenizi rica ederim

EZGi :)) dedi ki...

sevgili adsız uyarın için teşekkür ederim hemen düzelttim. :)